סגור
סנדוויץ' קאדה מלחם כורדי עם גבינה בולגרית וירקות שוק
גלול מטה כדי לראות מה מרכיב את המנה
רכיבים:
  • ללחם:
    • 5 כוסות קמח
    • כפית מלח
    • מים לפי הצורך – בערך 2 כוסות
    • חמאה
    • גבינה בולגרית
    • גביע קוטג'
  • למילוי:
    • 1 עגבניה פרוסה
    • 1 מלפפון חמוץ פרוס
    • 1 מלפפון ירוק פרוס
    • צרור עלי בצל ירוק
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: שעתיים
חלבית
אופן ההכנה

מערבבים את הקמח, המלח והמים, לשים עד ליצירת בצק אחיד ומכסים בניילון לחצי שעה. יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומרדדים כל עיגול לעלה דק.

מורחים על כל עיגול בצק חמאה מומסת ומניחים במרכז כף של גבינת קוטג' וכף של גבינה בולגרית. מקפלים לחצי סהר ומטגנים במחבת עם מעט חמאה כ-2 דקות מכל צד.

מניחים חצי סהר מטוגן על צלחת, מסדרים מעליו את הירקות ומכסים בחצי סהר נוסף.