סגור
סנדוויץ' בורקס עם רוסטביף
גלול מטה כדי לראות מה מרכיב את המנה
רכיבים:
  • 300 גר' סינטה נקייה משומן
  • חרדל דיז'ון חלק
  • 2 ביצים
  • 1 מלפפון כבוש פרוס לאורך
  • 1 עגבניה פרוסה דק
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 1 צנון פרוס דק
  • 2 בורקס תפוח אדמה גדול
  • שמן זית
  • ריג'לה או רוקט
  • בצל ירוק חתוך גס
  • סחוג – לפי הטעם
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: 30 דקות
בשרית
אופן ההכנה

מחממים תנור ל-250 מעלות

מחממים מחבת ברזל על אש גדולה ויוצקים שמן. סוגרים את הסינטה על האש מכל הצדדים.

מורחים את הסינטה בחרדל מכל צדדיו.

מכניסים את הבשר לתנור למשך 8-7 דקות.

לסיר עם מים רותחים מכניסים את הביצים ומכסים. מבשלים במשך 6 דקות בדיוק. מיד לאחר סיום הבישול מעבירים למי קרח לעצירת הבישול. חוצים לאורך לשניים.

מוציאים את הבשר מהתנור, מניחים לו להתקרר ופורסים אותו לפרוסות דקות.

פותחים את הבורקס ל-2 ומניחים את פרוסות העגבניה, הבצל, הצנון והמלפפון החמוץ לאורך הבורקס. את הצד השני מורחים בחרדל. על הירקות מניחים את פרוסות הסינטה, את הרוקט או הריג'לה, את הבצל הירוק ואת חצאי הביצים.