מחממים תנור ל-250 מעלות
מחממים מחבת ברזל על אש גדולה ויוצקים שמן. סוגרים את הסינטה על האש מכל הצדדים.
מורחים את הסינטה בחרדל מכל צדדיו.
מכניסים את הבשר לתנור למשך 8-7 דקות.
לסיר עם מים רותחים מכניסים את הביצים ומכסים. מבשלים במשך 6 דקות בדיוק. מיד לאחר סיום הבישול מעבירים למי קרח לעצירת הבישול. חוצים לאורך לשניים.
מוציאים את הבשר מהתנור, מניחים לו להתקרר ופורסים אותו לפרוסות דקות.
פותחים את הבורקס ל-2 ומניחים את פרוסות העגבניה, הבצל, הצנון והמלפפון החמוץ לאורך הבורקס. את הצד השני מורחים בחרדל. על הירקות מניחים את פרוסות הסינטה, את הרוקט או הריג'לה, את הבצל הירוק ואת חצאי הביצים.