יוצרים מהבשר קציצות המבורגר בגודל של כ-200 גרם (אם מדובר בהמבורגר לילדים אפשר לעשות קציצות קטנות יותר). צריך ללוש את הקציצה ממש כפי שלשים בצק, ולהוסיף לו מלח ופלפל. כך הוא לא יתפרק במהלך הצלייה. עכשיו הכינו את הלחמניה: היא צריכה לחכות להמבורגר כשכל הירקות בתוכה. ההמבורגר צריך להיות בעובי של כ-2 ס"מ, ויש לצלות אותו במחבת לא יותר מ-5 דקות מכל צד. זה יביא אותו לדרגת Medium-Well. עכשיו יש להכניס אותו ללחמניה עם הירקות ולהוסיף קטשופ ומיונז לפי הטעם. בתאבון.