סגור
סנדוויץ' שחיתות
גלול מטה כדי לראות מה מרכיב את המנה
הרכיבים
  • לעוף:
    • 1 כרע עוף
    • 2 כוסות מלח גס
    • חצי לימון
    • 2 שיני שום
    • 1 כף שמן זית
    • פלפל שחור גרוס
  • לרוטב:
    • 1 כף מיונז
    • 1 כפית יוֹזוּ או ליים
  • לסנדוויץ':
    • 2 פרוסות של לחם שיאור האהוב עליכם
    • 1 ביצה קשה, פרוסה לפרוסות
    • 1/4 אבוקדו קלוף, פרוס
    • 1/4 צרור ארוגולה
    • 1/4 צרור כוסברה
    • 3 פרוסות צ'ילי ירוק (לא חובה)
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה: שעה וחצי
בשרית
אופן ההכנה

משפשפים את נתח העוף בלימון, שום, שמן זית ופלפל שחור, במקביל בוזקים את המלח על כלי אפייה (פיירקס או פורצלן עמיד בחום) מניחים נייר אפייה ומעליו את הכרע, צולים בחום של 180 מעלות לשעה ורבע. מצננים ומפרקים את הבשר מהעצם.

מערבבים את המיונז עם היוזו ומורחים על פרוסת לחם. מסדרים את כל הרכיבים בשכבות על פרוסת לחם טרי, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, ומכסים בפרוסה נוספת.