מערבבים בקערת זכוכית דבש, פפריקה, שום, עלה דפנה, מלח ומים. מניחים בנוזל את חזה ההודו, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר ל-8 שעות. לפחות פעם אחת במהלך ההשרייה הופכים את ההודו.
מחממים תנור עם רשת לצלייה ל-140 מעלות. מסננים את ההודו ואת הנוזלים מעבירים לתבנית שאותה מניחים בתחתית התנור. שמים את ההודו על רשת הצלייה, מורידים את חום התנור ל-130 מעלות וצולים שעה ו-40 דקות. מידי חצי שעה יוצקים על הנתח מהנוזלים שבתבנית. מצננים ופורסים דק.
מחלקים כל בגט לשניים וחוצים לרוחב. מורחים במיונז, מניחים חסה ו-3-4 פרוסות פסטרמה. מסיימים בשאר הירקות ומגישים.