מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את העוף בתבנית. מערבבים את תבליני העוף, מיץ הלימון ושמן הזית ומורחים את העוף מכל צדדיו וגם בכיסים שבין העור לבשר.
מסובבים את העוף כך שהחזה כלפי מטה ומכסים בנייר כסף. צולים 50 דקות, מסירים את נייר הכסף, מסובבים את העוף כך שהחזה כלפי מעלה וצולים עוד 15 דקות עד השחמה. מצננים מעט, מסירים את העור ונפטרים מהעצמות.
מעבירים את מרכיבי הסלסה למעבד מזון וקוצצים בפולסים עד שכל המרכיבים קצוצים דק-דק.
חוצים את הלחמניה ומורחים בטחינה. מניחים נתחי עוף, עליהם סלסה ועלי רוקט ומגישים.