אביב משה
פילה לברק על סלט חם של מנגולד ועדשים
זמן הכנה
20 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
חלבית
רכיבים:
  • 2 פילה לברק נקיים מעצמות
  • שמן זית
  • מלח גס
  • סלט מנגולד ועדשים של השף אביב משה, נבחרת השפים של רמי לוי
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מתבלים את הדגים בשמן זית ומלח.

אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 7 דק', כשהעור כלפי מעלה.

מחממים את סלט העדשים והמנגולד ומניחים במרכז הצלחת.

מניחים מעל הסלט את הדגים.

מפוררים מעל גבינת פטה.

מזלפים מעל הכל שמן זית.

פילה לברק על סלט חם של מנגולד ועדשים