אביב משה
טרטר מוסר ים וסלט טוניסאי
זמן הכנה
15 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
פרווה
רכיבים:
  • 80 גר' קוביות מוסר ים ללא עור ועצמות, חתוך לקוביות
  • סלט טוניסאי של השף אביב משה, נבחרת השפים של רמי לוי
  • שמן זית
  • עלי פטרוזיליה טריים
  • בצל ירוק טרי פרוס
  • גבעולי סלרי פרוסים דק וחלוטים במים חמים
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מערבבים את המוסר ים עם שמן זית ומלח.

מניחים במרכז הצלחת 2 כפות סלט טוניסאי ומעל את הטרטר.

מפזרים מעל בצל ירוק ופטרוזיליה.

טרטר מוסר ים וסלט טוניסאי