אביב משה
תבשיל עוף
זמן הכנה
שעה ו-20 דקות
רמת קושי
בינוני
כשרות
בשרית
רכיבים:
  • 20 שיני שום
  • 6 שוקי עוף
  • 3 ראשי סלרי חתוכים לקוביות
  • 3 גזרים חתוכים גס
  • 3 שורש פטרוזיליה חתוך גס
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • שמן זית
  • 1 כף כורכום
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • 2 כפות כוסברה
  • כפית טימין
  • מלח
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מחממים סיר עם שמן זית וצולים את שוקי העוף.

מוסיפים את שאר הירקות לטיגון של 3 דק'.

מוסיפים מיץ לימון וכורכום.

מכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 50 דק'.

ממליחים את הרוטב, מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה ומגישים.

תבשיל עוף