אביב משה
קבב דג אסיאתי
זמן הכנה
30 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
בשרית
רכיבים:
  • 1/2 ק"ג דג ים (מוסר / לוקוס) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
  • כף ג'ינג'ר כבוש קצוץ
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1.5 כף סויה
  • כפית פלפל חריף, קצוץ
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים, יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.

לרוטב: מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן, כפית למון גראס קצוץ, מעט פלפל שאטה, כפית פקאן סיני קצוץ, כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.

הצעת הגשה: יוצקים רוטב למרכז צלחת ומניחים מעל את הקבב. בתיאבון !

קבב דג אסיאתי