
שוטפים את הדגים וקוצצים דק דק (אפשר במעבד מזון למי שרוצה מרקם חלק יותר).
שמים את הדגים בקערה ביחד עם שום קצוץ, כוסברה ופטרוזיליה קצוצים.
מוסיפים מלח, פפריקה, מעט שמן, ביצה ופירורי לחם ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
מוסיפים מלח, פפריקה, מעט שמן, ביצה ופירורי לחם ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
בסיר מטגנים שום, פלפל חריף ועגבניות וגמבה קצוצים.
מוסיפים כוס מים, גרגרי חומוס, מלח, פפריקה ומעט כורכום ומבשלים עד רתיחה.
מרתיחים בסיר נפרד מים עם מעט מלח.
כשהמים רותחים, מכניסים את הקציצות לעשר דקות עד רבע שעה, מוציאים מיד לסיר הרוטב המוכן, מבשלים עוד כעשר דקות. מגישים מיד.