
מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל לרצועות דקות ומטגנים, מוסיפים פרוסות עגבניות דקות ואת כל שיני השום והפלפלים היבשים. מנמיכים את האש.
מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כף פפריקה ורבע כפית כורכום. מערבבים היטב ומוסיפים חצי כוס מים.
מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והרוטב נעשה סמיך. בקערה נפרדת שמים את יתרת השמן, הפפריקה, הכורכום, המלח והכוסברה ומערבבים היטב.
טובלים כל חתיכה של דג בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים מעל כל הדגים ומבשלים עוד כ-20-30 דקות. בתיאבון!