
מניחים את הבשר והירקות בכלי פלסטיק ויוצקים עליהם את היין האדום. משרים בקירור ללילה. למחרת מסננים מהנוזלים (שומרים את היין), ומייבשים קלות את הבשר והירקות במגבת מטבח. מחממים בסיר כבד את השמן ומשחימים את הנתחים של הלחי. מוציאים את הנתחים מהסיר ומכניסים את הירקות להזהבה.
מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את יתר החומרים.
מוסיפים את היין (ששמרנו בצד), ומבשלים כ-5 דקות עד שהאלכוהול מתנדף.
מוסיפים מים עד כדי כיסוי ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
מסננים את הנוזלים ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר, ומגישים.