שף מאיר אדוני
השף האישי שלי
טאצ' של שף
עכשיו אתם השף
שפית ג'קי אזולאי
השף האישי שלי
טאצ' של שף
עכשיו אתם השף
שף אביב משה
השף האישי שלי
טאצ' של שף
עכשיו אתם השף
סלט סלק אדום עם איולי ג'ינג'ר ותפוחי עץ
זמן הכנה
15 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
פרווה
שיתוף מתכון
הרכיבים (ל-8 סועדים):
6 סלקים אדומים - לעטוף בנייר כסף ולאפות כשעתיים בתנור שחומם ל-200 מעלות. לקלוף ולגרר בפומפייה עבה
3 כפות מיונז איכותי
3 תפוחי עץ סמית, קלופים ומגוררים בפומפייה עבה (בסמוך לתיבול הסלט)
¼ כוס משמש מיובש חתוך לרצועות
3 גבעולי סלרי קצוצים
¼ כוס אגוזי מלך קלויים
1 כף ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ
1 כפית כמון
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור לפי טעם
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט.
מאזנים את התיבול, ומגישים.