מאיר אדוני
סלט סלק אדום עם איולי ג'ינג'ר ותפוחי עץ
זמן הכנה
15 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
פרווה
הרכיבים (ל-8 סועדים):
  • 6 סלקים אדומים - לעטוף בנייר כסף ולאפות כשעתיים בתנור שחומם ל-200 מעלות. לקלוף ולגרר בפומפייה עבה
  • 3 כפות מיונז איכותי
  • 3 תפוחי עץ סמית, קלופים ומגוררים בפומפייה עבה (בסמוך לתיבול הסלט)
  • ¼ כוס משמש מיובש חתוך לרצועות
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • ¼ כוס אגוזי מלך קלויים
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ
  • 1 כפית כמון
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט.

מאזנים את התיבול, ומגישים.

סלט סלק אדום עם איולי ג'ינג'ר ותפוחי עץ