מאיר אדוני
כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים
זמן הכנה
45 דקות
רמת קושי
קל
כשרות
בשרית
רכיבים:
  • 6 יח' כרעי עוף נקיים
  • 1/2 כוס ערמונים טריים קלופים
  • 10 יח' בצלי שאלוט קלופים
  • 12 יח' גזרים בייבי צבעוניים, שטופים היטב
  • 6 יח' שיני שום קלופות
  • 2 יח' כרישה נקייה, חתוכה למקטעים של 3 ס"מ
  • ענפי טימין
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 5 כפות תמרינדי
  • 2 יח' כוכב אניס
  • מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
לקנייה
לרכישת מרכיבי המתכון
אופן ההכנה

מחממים סיר רחב על אש בינונית, מוסיפים את השמן ומטגנים את העוף היטב מכל הצדדים עד להשחמה יפה.

מוציאים את העוף לצלחת. מוסיפים לאותו סיר את בצלי השאלוט, הכרישה, השום ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הגזרים והערמונים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

כרעי עוף צלויות, ערמונים וגזרים